Jaarlijks helpt de Rabobank verenigingen en stichtingen door een financieel steuntje in de rug. Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. "En het mooie is, als lid Van Rabobank Peelland Zuid heb je invloed en stem je mee op mooie doelen en iniatieven". Natuurlijk is Budovereniging De Hechte Band ook ieder jaar eén van die clubs!

 

Ben je nog geen lid van de Rabobank, dan kun je je aanmelden via de site van Rabobank Peelland Zuid. Let op: Als je een bankrekening bij de Rabobank hebt ben je niet automatisch lid. Het lidmaatschap is volledig gratis.

Wat betekent het lidmaatschap van de Rabobank?

Als klant kun je lid worden van jouw lokale Rabobank. Als lid kun je meebeslissen met jouw bank, ontvang je het ledenmagazine Dichterbij en profiteer je van lokale en landelijke aanbiedingen.

Wij zouden het natuurlijk helemaal geweldig vinden als je je stem uit zou willen brengen op Budovereniging De Hechte Band, jammer genoeg kan dat alleen als jou rabobank valt onder "Peelland Zuid".

Alvast reuze bedankt!

.