In de Support Actie speelt u mee voor 1 doel, De Hechte Band.  80% van uw inleg komt ook rechtstreeks ten goede aan onze club. U kunt donateur worden door middel van het invullen van een machtigingskaart van de Support Actie, dit kan rechtstreeks op de website van de Support Actie.  Een 'papieren' machtigingskaart is verkrijgbaar bij De Hechte Band.

logo supportactie

Als supporter kunt u kiezen voor deelname aan 1 of 4 trekkingen per jaar, doorlopend of éénmalig.  Als u de machtigingskaart invult en inlevert bij Budovereniging De Hechte Band incasseert de Support Actie een bedrag van € 5,50 per lot van uw rekening. Op het bankafschrift staat het lotnummer vermeld waarmee u meespeelt in de trekking. Na de trekking maakt de Support Actie 80% van uw bijdrage (= € 4,40 netto per lot) direct over naar De Hechte Band.

En ...

ALS U EEN PRIJS HEEFT GEWONNEN.  .......   DAN KRIJGT U DEZE AUTOMATISCH UITGEKEERD.

U speelt mee in de Support Actie met een doorlopende machtiging tot wederopzegging. U kunt opzeggen door de Support Actie te berichten kunt hier het rekeningnummer doorgeven waarvan de bijdrage wordt afgeschreven met daarbij het verzoek om uw donatie stop te zetten, dit zal dan per ommegaande geregeld worden. Tot die tijd blijft uw donateurschap doorlopen.

Support Actie
Postbus 10
5000 AA Tilburg
Tel: 013-455 28 25 (tijdens kantooruren)
Fax: 013-455 29 38

Deelnemers die voor Budovereniging De Hechte Band meespelen of willen gaan spelen kunnen voor meer informatie terecht bij Lianne Sanders.

Alvast reuze bedankt!