Groepsles ZIJ-beweegt is een ideale sportieve mix van sport en spel en is een groepsles voor vrouwen. Geen les is hetzelfde en zeer gavarieerd. Conditietraining, spelvormen, fitness, bootcamp, vallen enweer opstaan, weerbaarheidstraining, kortom alles wat met bewegen te maken heeft. Daarbij ook wisselende zalen; soms alleen in de dojo = grote zaal met een speciale (zachte) mat en een andere keer ook in de fritnessruimte of in de kickzaal.

De opbouw van de les is een perfecte combinatie van beweging, motivatie en resultaat. Je krijgt les van een enthousiaste intstructeur die je steeds weer uitdaagt om meer uit jezelf te halen, maar ook de andere sporters motiveren elkaar enorm.

Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar houdt de conditie op peil of verbetert die. En een goede lichamelijke coditie zorgt ervoor dat u minder vatbaar bent voor verkoudheden en andere ongemakken.

Dat sportiviteit en gezelligheid goed samen gaan is bij deze les wel erg duidelijk. Na afloop van de les is er gelegenheid om samen nog wat na te kletsen en een kopje koffie of thee te drinken.

De samenstelling van de groep is zeer divers, iedere vrouw kan deelnemen. Heb je een beperking of lichamelijke klachten, ook dat is geen beletsel om niet mee te doen.