Budovereniging De Hechte Band (DHB) heeft uniforme clubkleding en tassen. De tassen en kleding zijn op een nette wijze bedrukt met de verenigingsnaam en/of het logo. De uniformiteit van onze leden vergroot de herkenbaarheid zowel onderling als voor buitenstaanders. Ook voor coaches/begeleiders is het makkelijk om leden van onze vereniging te herkennen aan de clubkleding, niet iedereen is immers altijd goed bekend bij onze begeleiders. Met het dragen van deze kleding zijn we ervan overtuigd dat onze vereniging en de leden representatief voor de dag komen. 

Alleen leden in het bezit van tas en het vest of de sweater en die ook daadwerkelijk bij/aan hebben tijdens toernooien en stages kunnen zich voor deze activiteiten inschrijven bij DHB. Overige artikelen (t-shirts etc.) zijn vrijblijvend te bestellen. Leden zonder wedstrijdervaring kunnen 3x deelnemen aan een (instap) toernooi zonder de clubkleding/tas. De clubkampioenschappen rekenen wij niet tot de toernooien. 

Deelnemers aan toernooien, die een prijs behalen, presenteren zich in de clubkleding op de prijsuitreiking. De tassen gaan tijdens toernooien/activiteiten mee de zaal in en worden bij elkaar gezet. Iedere tas krijgt een naamlabel. Voor de begeleiders/coaches is het zo makkelijker om voor een judoka iets te halen als deze daar op een bepaald moment zelf niet toe in staat is. 

Alle artikelen zijn los te bestellen. Ook niet-leden / supporters kunnen de DHB-leden de kleding / tas bestellen. 

Kleding, tassen en overige artikelen zijn verkrijgbaar bij de dojo, Margrietstraat 63, 5731 BN Mierlo. Tel: 0492-784199 of mail: